LED Centrale: Let there be LED !!

LED Centrale is distributeur van hoogwaardige led-verlichtingsoplossingen. Kwaliteit, persoonlijk, klantgericht en betrouwbaar is waar we voor staan. Bedrijven efficiënt verduurzamen met led-verlichting is het doel waar we voor gaan. In de afgelopen jaren hebben we onze sporen in de branche verdiend en groeiden we uit tot een belangrijke speler in de markt. Vanuit Boxmeer leveren wij direct uit voorraad Shop lights , led-panelen, led-armaturen en accessoires aan installateurs en retailers door het hele land.

De huidige markt waarin duurzaamheid belangrijker is dan ooit en de tijd tikt, vraagt om led-verlichtingsoplossingen die je in no time installeert. Met een proactieve houding, gedegen advies, razendsnelle doorlooptijden en niet onbelangrijk: kwalitatief hoogwaardige producten, bieden wij dátgeen waar de markt om vraagt. Zonder poespas. What you see is what you get! 
 

Deze bedrijfsfilosofie heeft er toe geleid dat wij inmiddels in Nederland toonaangevend zijn in de levering van de meest uiteenlopende LED verlichting. Onze kennis en jarenlange ervaring hebben hier zeker aan bijgedragen.

Bent u benieuwd? Probeer ons uit en informeer naar de mogelijkheden voor het aangaan van een (langdurige) samenwerking.

Verlichting bepaalt al snel meer dan 20% van uw energiekosten. Voor woningen ligt dit tussen de 15%-20% en voor bedrijven zelfs tussen de 30%-60%.

Bijna de volledige milieu-impact van verlichting komt namelijk door de elektriciteit die nodig is om lampen te laten branden. De productie van spaarlampen en LED lampen kost weliswaar iets meer energie dan die van gloeilampen, maar dat weegt niet op tegen de directe besparing op het stroomverbruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *